Terug naar overzicht
Regionale voetbaldag 2023, VOAB
24 Apr
Vereniging
Regionale voetbaldag 2023, VOAB
Regionale voetbaldag 2023, VOAB

Schrijf je nu in voor de Regionale voetbaldag bij VOAB
Alle voetbal(st)ers geboren van 1 januari 2008 tot en met 31 december 2015 kunnen zich voor de Regionale voetbaldag inschrijven.

 

Programma
Tijdens de Regionale voetbaldag krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, deze duurt 09:00 tot 16:00 uur.

Het programma is zonder overnachting, maar met lunch, fruit en gezonde snack.

Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een Robey bal. (Een Robey tenue is optioneel, lees hieronder bij “Tenue”)

Tenue
We hebben een Regionale voetbaldag tenue, heeft uw zoon/dochter al eerder mee gedaan en past het tenue nog dan kan u ze inschrijven zonder tenue. Mocht uw zoon/dochter nog geen Regionale voetbaldag tenue in zijn/haar bezit hebben dan is inschrijven middels het pakket inclusief tenue.
Als uw zoon/dochter een te klein tenue heeft kan u natuurlijk ook inschrijven via het pakket met tenue.

Locatie, data & kosten

De Regionale voetbaldag wordt op maandag 24 april 2023 gehouden op het complex van VOAB, te Goirle.
Het deelnamebedrag voor deze editie april 2023 bedraagt € 69,95 (met tenue) en € 49,95 (zonder tenue) en na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, de betaling is via een ideal link op de website.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier in te vullen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail via info@regionalevoetbaldagen.nl

Met sportieve groet,
Organisatie Regionale voetbaldag