Beste leiders/trainers/spelers/ouders,

Vanaf aankomende week gaan we de team- en portretfoto's maken van alle teams (zowel jeugd als senioren).
Hieronder de link met de planning van de teamfoto's, daar staat de tijd op dat er een training/wedstrijd is en hoe laat we de teams verwachten, mocht een tijd van de wedstrijd gewijzigd zijn en dus de teamfoto ook qua tijd aangepast wordt, laat dit dan weten door een mail te sturen naar roelvangorp@home.nl
Dit is alleen bij wedstrijdwijzigingen! We kunnen de planning nietblijven aanpassen, dus zorg er voor dat je op de geplande datum en tijd zo compleet mogelijk bent.

De locatie waar de teamfoto's en portretfoto's gemaakt worden is dezelfde als de afgelopen jaren, de plek achter de tribune richting de heg van LTC Goirle (tennis).
We gaan de route hier naar toe ook aangeven voor de nieuwe leden en begeleiders. Voor alle leiders/trainers hebben we een blauw Robey jack die ze dan aan doen bij de foto's en daarna weer netjes terug hangen/leggen, we hebben ze in alle maten.

De fotografen staan in hun vrije tijd deze foto's te maken en doen er alles aan om de teams er zo mooi mogelijk op te zetten.
Het verzoek om tijdig aanwezig te zijn, te luisteren naar de instructies van de fotografen, en het verzoek aan de fanatieke ouders om ook een teamfoto te maken terwijl het team klaar zit laat eerst de fotograaf zijn/haar werk doen waarna u natuurlijk ook de mogelijkheid krijgt. Geef de fotografen de ruimte aub.

LET OP: zorg dat je team het juiste tenue aan heeft, dus de nieuwe oranje-VOAB sokken, het nieuwe blauwe VOAB-broekje (zonder oranje detail) en het nieuwe geheel oranje shirt, voor de keeper is dit het nieuwe geheel zwarte tenue.

Alvast bedankt voor de medewerking en tot bij VOAB!

Ps. mocht het regenen en dan bedoelen we dat het behoorlijk regent dan gaat het foto's maken NIET door, dit communiceren we via de coordinatoren, website & facebook.