VOAB 1 legt ook WSC 1 over de knie (3 – 0)

Na ruim een half uur spelen, had Sam van der Weijden de bal op rechts, hij zag Casper van Beers op de penaltystip staan en leverde een voorzet af voor de voeten van Casper, die nagenoeg in één beweging keeper Denzel de Wit van WSC verschalkte (1 – 0). Het was een kenmerkend moment waarop VOAB effectiviteit aan de dag legde. Uit een handvol kansen scoorde de thuisploeg drie keer.

De bezoekers uit Waalwijk lieten zich zien en gingen volop in de aanval maar scoorden niet. Met name Pepijn Vrinten miste enkele keren. Verder was keeper Tomas Roovers een betrouwbare sluitpost. Zo moest hij na een kwartier spelen een (zeldzaam) foutje in de achterhoede goed maken. In de tweede helft, toen WSC-spelers het meeste balbezit hadden en enkele keren dreigend op hem afkwamen, stond hij zijn mannetje.

Al in de eerste vijf minuten van de wedstrijd forceerde WSC een eerste hoekschop, waarbij Tomas reddend optrad. Casper van Beers zag in de 10de en 13de minuut doelpogingen gestopt door de andere keeper in het veld, Denzel de Wit.
De al genoemde Pepijn schoot in de 41ste minuut rakelings over de kruising van het VOAB-doel. Vijf minuten later maakte Casper de 2 – 0 uit een puike voorzet van Stijn van Laarhoven.
Zoals vermeld was de Waalwijkse formatie ook in de tweede helft veel in balbezit maar behalve enkele schoten, die ofwel geweerd werden of naast gingen, was er verder weinig dreiging te bespeuren.
VOAB had gemiste doelpogingen van Maarten Immink en van Job van der Heijden maar Tom Spijkers schoot de wedstrijd op slot in de 84ste minuut. Hij werd uitstekend vanaf rechts aangespeeld en knalde de 3 – 0 keihard binnen.
Vlak voor tijd stopte Tomas een hard schot van Pepijn Vrinten.

Op de foto staan de meisjes van de MO 11 met de grote mannen, hieronder hun verhaal.

Een mooie zonnige dag met een mooi affiche, VOAB tegen WSC

Afgelopen zondag, 8 mei, was het zo ver, de meiden van MO11 waren team van de week.
Vanwege de vakantie en Moederdag was het even puzzelen om voldoende speelsters bij elkaar te krijgen, maar door  uit beide MO11-teams meisjes te combineren is het  toch gelukt..
Nadat de meiden kennis hadden gemaakt met de spelers, hebben ze tijdens de warming-up een leuk partijtje 6 tegen 6 gespeeld.
Voor de aftrap vol trots met de spelers van VOAB 1 het veld op, om ze daarna naar de overwinning te schreeuwen. En dat lukte want in de 1e helft stond VOAB al met 2-0 voor.
Een goede reden om in de rust relaxed penalty’s te nemen. De meiden hadden er zin in en dat was te zien aan een aantal penalty’s die hard de hoek in gingen. De keeper was kansloos.
Bij de start van de tweede helft van de wedstrijd hebben we lekker samen frietjes gegeten en gekeken hoe VOAB uit liep naar een mooie 3-0 overwinning. Tot slot gingen de dames nog met de hele selectie op de foto en natuurlijk voor nog wat extra foto’s van hun favoriet Job.
Het was een fantastische dag, onze meiden hebben genoten.