Terug naar overzicht
Feller Heeze 1 jaagt VOAB 1 op en wint met 3 – 1
01-12-2022
Selectie

Thuisclub Heeze 1 bezet vanaf het begin van de competitie de laatste plaats. VOAB 1 staat in de middenmoot in de rangschikking. Hoewel de bezoekende ploeg, zeker in de eerste helft, het meeste balbezit had, vielen daaruit weinig kansen te noteren. Casper van Beers had al in de zevende minuut een dikke scoringskans. Zijn kopbal verdween echter in de handen van keeper Lars Bouwmans in plaats van in het doel. De thuisploeg probeerde uit verdedigende stellingen tegendruk op de VOAB-defensie te forceren. En wonderwel scoorde Gijs Moerenhout in de tiende minuut vanaf links met een strak schot de 1 – 0 in het doel van keeper Tomas Roovers. VOAB bleef aanvallen en kreeg na een halfuur voetballen, uit een hoekschop, door een foutje van de keeper bijna de kans op de gelijkmaker. Keeper Bouwmans redde de situatie nog net. Vijf minuten later was hij echter heel ongelukkig toen hij de bal uit een geschoten corner in eigen doel werkte (1 – 1). Kort daarop was er een kans voor Stijn van Laarhoven maar hij miste. Vijf minuten voor het rustsignaal kwam de thuisploeg op voorsprong toen Jorg van Galen een afvallende bal binnenschoot ( 2 – 1).
In de tweede helft kwam Heeze fanatieker uit de kleedkamer. De spelers werden feller in de duels, waardoor VOAB nauwelijks aanvallende kansen kreeg.
De Goirlese ploeg forceerde diverse hoekschoppen maar ook die leverden niks op. Na één uur spelen kreeg Casper een vrije trap te nemen. Zijn inzet werd door de keeper gestopt. Mathijs Veerman van de thuisploeg had in de 70e minuut nog een kans maar hij slaagde er niet in om te scoren. In de 82e minuut ging de wedstrijd op slot toen  Jeroen van Seggelen een foutje in de VOAB-defensie afstrafte (3 – 1). In de resterende tijd kon VOAB het tij niet keren.