Terug naar overzicht
Teamindelingen jeugd volgend seizoen 2023-2024
17-05-2023
Vereniging
Teamindelingen jeugd volgend seizoen 2023-2024
Update teamindelingen jeugd volgend seizoen 2023-2024

De Technische Commissie en Breedesport Commissie zijn gestart met de voorbereidingen voor de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2023-2024.
 
Het principe hierbij is conform het jeugdbeleidsplan dat voor de 1e teams (selectieteam) van de leeftijdscategorieën de spelers worden geselecteerd op basis van kwaliteit door selectietrainers en interne scouting ondersteund met observaties uit het speler-volgsysteem waar van toepassing. In de 2e teams binnen een leeftijdscategorie worden spelers geplaatst die het 1e team net niet gehaald hebben. Dit wordt gedaan door de trainer van het 1e team in overleg met de desbetreffende leeftijdscoördinator, ondersteund door de gegevens uit de interne scouting en observaties uit het speler-volgsysteem waar van toepassing. De overige teams (niet 1e en 2e) worden samengesteld door de desbetreffende leeftijdscoördinator waarbij het uitgangspunt is dat teams zo veel mogelijk in tact blijven waar mogelijk. Bij VOAB is de jo10-1 het jongste selectieteam, bij de jo7-8-9 en de gehele meiden afdeling kennen we geen selectieteams.
 
Mochten er individuele wensen/vragen over de nog te maken teamindeling van komend seizoen zijn dan kan men hierover per email contact leggen met de leeftijdscoördinator van de huidige categorie (niet die van volgend seizoen). Deze gegevens zijn te vinden via de volgende link;Commissies SV VOAB

De nieuwe teamindelingen worden uiterlijk 1 juni gedeeld op de VOAB website.
 
Sportieve groeten,
 
Emiel van Broekhoven
 
Bestuurslid afdeling Voetbal