De komende weken stellen we alle eerste selectietrainers aan u voor, we hebben een aantal nieuwe trainers die voor u misschien nog onbekend zijn.

We beginnen met de nieuwe trainer van de JO13-1: Fred Smulders.

Je bent van Tuldania 1 overgestapt naar VOAB JO13-1, hoe kwam deze keuze tot stand? Je gaat van senioren naar pupillenvoetbal.

Keuze van de senioren naar de, in dit geval, pupillen was een bewuste keuze. De voetbaltechnische kwaliteiten en vooral de mentaliteit bij kleine clubs botsten vaak met mijn eigen fanatisme.

Je speelt met de JO13-1 derde divisie en vorig seizoen zijn ze tweede geworden en hebben ze de beker gewonnen. Wat voor team staat er dit seizoen? Hoe is het niveau? En vorig jaar wat net aangegeven is, zijn ze tweede geworden en hebben de beker gewonnen,maar wat zijn de doelstellingen voor dit seizoen?

De D1 van VOAB heeft het afgelopen jaar natuurlijk een fantastische prestatie geleverd. Ook dit seizoen beschikken we weer over een goede kwalitatieve groep. Het is nu nog te vroeg om in te schatten waar we staan. Het doel voor dit seizoen is natuurlijk handhaving in de 3e divisie. Maar ook dit seizoen willen we weer meedoen voor de prijzen. Met Rogier, Roel en Mitchell hebben we een goed team, en we gaan er alles aan doen om onze doelstelling te bereiken.

En nu even een korte introductie over de trainer van de JO13-1:

Wat voor werk doe je? Relatie? Kinderen? Hobby's?
Werk: Cad /cam tekenaar. CNC frezer.
Alweer 29 jaar getrouwd met Bertie. 2 kinderen Nadine (24) Kevin (22). Al 53 jaar woonachtig in Goirle. Hobby's: Voetbal en het lezen van spirituele boeken.

En nu nog een paar vragen mbt VOAB:
Als iemand aan jou vraagt omschrijf VOAB wat zeg je dan?
VOAB is voor mij prestatie- gezelligheid- respect.

Mooiste herinnering aan VOAB tot nu toe?
Ik heb niet echt een hoogtepunt uit de tijd dat ik bij VOAB in de jeugd en senioren voetbalde. Terugkijkend was het gewoon een geweldige tijd.

Clubman/vrouw, wie is dat volgens jou?
Voor mij is iedere vrijwilliger een echte clubman/ vrouw.

Wat wil je nog zeggen tegen de lezers van dit interview?
Laten we met zijn allen weer genieten van een nieuw seizoen met respect voor elkaar en onze tegenstanders. Veel succes.