J011-3 ongeslagen kampioen

Het seizoen vol goede moed van start gegaan in de 3e klasse. Na amper drie wedstrijden gespeeld te hebben bleken we heer en meester in deze poule. Voor de spelers een leuke opsteker na het moeizame afgelopen seizoen, maar niet echt leerzaam. Na overleg tussen de coördinator en trainers werd er toch besloten de uitdaging in de 2e klasse aan te gaan…

Dat we in deze poule niet misstonden bleek wel uit de uitslagen; 2 x werd er met 5-2 gewonnen, 1x met 2-1, 1x met 6-2, 1x met 6-3 en er werden zelfs monsterlijke zegens geboekt tegen de buren van GSBW 11-2 en 7-1 dat maakt een totaal van 42 doelpunten voor en 13 doelpunten tegen.

Onze spitsen Luuk, Jens en Kay weten geregeld met prachtige schoten het doel te vinden, zij spelen zich goed vrij en blijven werken. Op het middenveld staat Tolga zijn mannetje samen met Daan R. Een goed duo, je  moet van goede huizen komen wil je hun passeren. Achterin hebben Boyt, Sven en Olivier alles goed dicht zitten, daar staat een solide verdediging die af en toe ook nog mee naar voren kunnen. En dan in het doel niet te vergeten Daan B, een aantal prachtige reddingen en een heerlijk laag doelsaldo tegen. Een mooie opsteker!

De trainers Ton, Maikel en Bart hebben een mooi team neer weten te zetten. Dat is de verdienste van hun inzet en intensieve trainingen. Zij weten het beste uit de kinderen te halen en maken dat de kinderen zichzelf naar grote hoogtes kunnen brengen. Maar natuurlijk is er ook tijd voor een grapje en een geintje. Soms zelfs af en toe een traan, maar ook hier weten de trainers mee om te gaan. De kinderen maken een lichamelijke en mentale groei door en daar heeft dit 3 tal oog voor. Top!

En dan nu met nog 1 wedstrijd te spelen al 3 punten los staan en dus kampioen. Dan mag gevierd worden, uitbundiger dan ooit. Spanningen en teleurstellingen vallen van de jongens af. Dat onze JO11-3 kan voetballen hebben ze bewezen, een resultaat om trots op te zijn. Als het aan ons ligt stappen dan ook vol vertrouwen na de winterstop de 1e klasse binnen en zullen ook hier de uitdagingen gaan vinden om ook dat seizoen tot een mooi einde te brengen!