VOAB JO11-4 Kampioen

 

Zaterdag 15-4-2017 met nog 3 wedstrijden te gaan  speelden we om het kampioenschap tegen de nummer 2; AUDACIA. De jongens hebben genoeg aan een gelijk  spel om kampioen te worden.

In de kleedkamer is de spanning van de gezichten af te lezen. De wedstrijd begint en binnen enkele minuten komen we op achterstand. De spanning stijgt maar al snel is het 1-1. Kort daarna valt er een tegengoal. Net voor de rust is het weer gelijkspel. Tijdens de rust zetten trainers Richard en Jorijn iedereen nog even op scherp.

 De tweede helft gaat het een stuk beter en komen al snel op voorsprong.

Voorbij de verdediging van Joris, Bram, Koen en Luuk komt de tegenpartij niet meer.

Ook de aanvallers Milan, Rayan, Jop en Julian weten weer te scoren, keeper Cas heeft het onder controle en echte aanvallen zijn er niet meer. De wedstrijd wordt gewonnen met 7-3.

Eerst word natuurlijk het publiek nog even bedankt, en dan kan het feest echt beginnen. Na een uitgebreid feestje in de kleedkamer op naar de kantine. In een polonaise met op de achtergrond “We are the champions” kan het kampioenschap verder gevierd worden. Aan het eind van de competitie heeft team JO11-4 alle wedstrijden gewonnen.

 

Goed gedaan kanjers !!!!

 

Erwin Vromans