TENTENKAMP VOAB - Wat een mooi weekend voor het F en E kamp!

Afgelopen vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni mochten we een flink aantal F en E kinderen verwelkomen voor het jaarlijkse kamp. Voor sommige de eerste keer, dus best spannend. Na het afscheid van de ouders volgde er een welkomstwoordje door de organisatie en daarna was het tijd voor het eerste spel. Een vakkenspel waarbij je een kleurenkaartje naar een ander vak moest brengen zonder getikt te worden. Tijdens de pauze was er uiteraard ranja want het was inmiddels op beide dagen aardig warm geworden.
Vrijdag was er na het spel uiteraard de mogelijkheid om onze Oranje Leeuwen te volgen op het grote scherm in het clubhuis ‘t Amateurke.
Rond de klok van 22.00 uur was het inmiddels aardig donker geworden. Zaklampen werden te voorschijn gehaald en er volgden nog twee spannende spellen in het donker. Rond de klok van 00.30 uur was het programma ten einde en hebben de dames en heren na een mega kussengevecht, wat late night snacks en bijgegekletst met vrienden,  moe maar voldaan de tenten opgezocht voor de nodige, maar voor sommigen korte, nachtrust.

Op dag twee waren de eersten al vroeg uit de veren. Nadat iedereen ontbeten had werd er gestart met een dag vol spelletjes. Zo speelden we o.a voetbalgolf, vijfkamp en uiteraard een klein voetbaltoernooi. Tussen door is er heerlijk gesmuld van frietjes en een snack.
Bij alle spelletjes werden punten bijgehouden zodat we op het eind van dit kamp een leuke prijs weg konden geven aan de winnaar. Dit jaar ging de eer naar het team van Real Madrid bij de F jeugd en het team van Manchester United bij de E jeugd.
Na de prijsuitreiking gingen de poorten weer open en kwam er een eind aan een zeer geslaagde editie van het E en F tentenkamp.

Wij bedanken jullie voor de aanwezigheid, we vonden het super leuk met jullie. Ook bedanken we jullie ouders, voor het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben. Top!