Peer of Peerke, zo kenden we hem , vooral als volger van de A1 junioren, vaak reed hij de A1 op weg naar een wedstrijd en was altijd bij de wedstrijden van de A1. Hij is zaterdag herdacht in aanwezigheid van vele VOAB-leden. Hij ruste in vrede.

Op de foto: Peerke bij VOAB A1 toen ze gepromoveerd waren naar de 4de divisie en hij uit handen van aanvoerder Stijn van Laarhoven een VOAB A1 sjaal kreeg.

Van het bidprentje.

Een dierbare herinnering aan
Peter van Gorp
Tilburg,
geboren 3 juli 1949
gestorven 30 december 2018


Wij bedanken u voor uw belangstelling en warme medeleven.
Joke en Albert Henk en Marij Lauran en Rina, neven en nichten
achterneven en achternichten.

In memoriam
Een man van weinig woorden: dat was Peter ten voeten uit. Hij was graag op zichzelf, ging zijn eigen gang. Een leven vol vaste structuren en gewoontes, waar hij niet van af wilde wijken. Hard gewerkt in de textielindustrie; de laatste jaren had hij zijn plaats gevonden in het Textielmuseum. Daarnaast had hij er schik in om de jeugdvoetballers van VOAB naar de wedstrijden te rijden en was jarenlang als grensrechter actief. Een trouwe supporter van de Tilburg Trappers, bij het ijshockey kende iedereen hem want hij was er zo'n vijftig jaar vaste bezoeker.
Peter is altijd alleen door het leven gegaan, hij was een verstokte vrijgezel en bleef ook in het ouderlijk huis wonen, dat er nog steeds zo uitzag als jaren geleden. Hij had er geen behoefte aan om daar iets aan te veranderen.
Door hartfalen moest Peter veel inleveren n had er veel moeite mee dat hij niet meer de vaste dingen kon doen waar hij zo aan gehecht was. Op zijn geheel eigen manier is hij daar altijd gelukkig mee geweest. Peter is ten slotte zachtjes en vredig ingeslapen.