Voor de huldiging van de jubilarissen, werd Leon van den Hout  in het zonnetje gezet na zijn afscheid als bestuurslid en als oud-jeugdvoorzitter. Hij blijft wel aan als lid van de sponsorcommissie en ook als vaste kracht van onze klussenklub. Daarnaast is hij inmiddels 50 jaar lid van onze vereniging en ook ere-lid. Een warm applaus viel hem ten deel.

Huldiging jubilarissen

25 jaar lid

Rik Walsmits, jarenlang gevoetbald bij onze senioren, nu jeugdtrainer en al vier keer tweede bij de verkiezing vrijwilliger van het jaar.

Ook 25 jaar lid, maar vandaag hier helaas niet aanwezig:

Dirk Peeters en Bart van de Lisdonk.

40 jaar lid

Peter Uijens, als klein manneke al bij VOAB lid geworden. Heel de jeugd bij VOAB gevoetbald en later ook nog bij de senioren. Ook meer dan 25 jaar bestuursfuncties vervuld.

Louis en Maarten Scholtze, beiden geen grote voetballers maar als ze erover praten denk je dat niet. Naast het feit dat ze beiden al 40 jaar lid zijn, zijn ze met hun bedrijf Scholtze Horecabenodigdheden al 15 jaar sponsor van onze club.

Marc de Brouwer. Marc trok zo’n 17 à 18 jaar geleden de VOAB-jeugd weer uit het slob. Samen met Frank de Brouwer. Hij voetbalde in de jeugd en ook bij de senioren mocht hij graag een balletje trappen.

50 jaar lid

George (Sjors) Bluekens. Speelde in de jeugd bij onze zustervereniging GSBW, maar vanaf de senioren bij VOAB. Hij was een echte buitenspeler. Want in die tijd speelde je nog met zwarte schoenen en Sjors had na de wedstrijd altijd de witte kalk van de lijnen aan de schoen zitten. Momenteel is hij nog een vaste supporter van VOAB 1 en 2

Nico Snels. Met Nico heb ik (voorzitter, red) samen nog gespeeld in de jeugdelftallen van VOAB. Aan de muur in ons clubhuis hangt nog een foto waarop we beiden staan na een behaald kampioenschap in de C-jeugd. Daarna heeft Nico nog in VOAB 2 gespeeld bij de senioren en was een gewaardeerd lid van de redactiecommissie.

Eli van de Pol. Eli was één van de kartrekkers van de damesvoetbal bij VOAB. Samen met o.a. pa Kloeg en Ad Vos was hij degene die deze tak van VOAB mede heeft opgezet.

Kees Brands. Kees kwam van Willem II naar VOAB en VOAB had gelijk een scorende spits. Hij maakte vele doelpunten voor ons eerste team. Maar daarnaast was hij ook sponsor en na zijn actieve voetbal is hij lid geweest van de sponsorcommissie en lid van de TC. Bovendien een vaste supporter van VOAB 1. Een paar jaar geleden al benoemd tot ere-lid van VOAB.

Leon van den Hout (zie tekst boven)

Ook 50 jaar lid, maar wegens een hernia helaas hier vandaag niet aanwezig: Johan van den Hout

60 jaar lid

Toine Adriaansen. Toine, de zoon van Jo Adriaansen die we straks herdacht hebben, heeft diverse jaren in allerlei teams bij VOAB gevoetbald. Tot het eerste team is het nooit gekomen en alhoewel hij al jaren geen balletje meer trapt, is hij toch steeds VOAB trouw gebleven. Ik heb hem, gezien zijn financiële achtergrond, nog eens gevraagd zijn vader in het bestuur op te volgen. Maar hij had toen nog geen tijd. Misschien komt dat nog!