Op maandag 15 april stond in Berkel-Enschot de halve finale van de beker gepland tussen Jong Brabant JO10-2 en VOAB JO10-3.
Om 18:30 uur werd er afgetrapt en Jong Brabant schoot uit de startblokken en kwam in korte tijd 2-0 voor, dat was even schrikken.
Maar VOAB rechtte de rug en kwam knap terug tot 2-2 zelfs al in het eerste kwart van de wedstrijd, hierna zette VOAB door en kwam via twee fantastische doelpunten op 2-3 en 2-4. En met fantastische doelpunten bedoelen we een schot vanaf bijna de achterlijn die er via de kruising hard wordt binnengeschoten of een schot van eigen helft die zo achter de verbouwereerde keeper in bonkte.

De wedstrijd was alleen nog lang niet gespeeld want er was nog ruim een 20 minuten te spelen en Jong Brabant werd wat dreigender en scoorde zelfs de 3-4.
Maar VOAB JO10-3 zorgde weer voor wat extra marge en schoot de 3-5 binnen, hierna gaf Ravi een corner perfect voor die hard en goed werd ingekopt door Sander (3-6). Jong Brabant komt weer terug tot 4-6 en aast op meer maar de keeper van VOAB haalde een paar geweldige schoten uit zijn doel. Uiteindelijk na een geweldig spannende halve finale werd er afgefloten en was de eindstand 4-6.

VOAB JO10-3 behaald hierdoor de bekerfinale die ze op zaterdag 1 juni mogen gaan spelen, tegen wie is nog niet bekend.

Spelers & begeleiding gefeliciteerd met dit resultaat en succes op 1 juni, cupfighters!