Tribune

Vrienden van Voab

Kom met Joris Mathijsen op de tribune en steun SV VOAB

Meld je direct aan bij de Vriendenloterij en geef SV VOAB op als je goede doel. Je speelt dan mee met de Vriendenloterij en maakt kans op fantastische prijzen én je steunt tevens SV VOAB. Een lot kost € 13,00 per trekking (14 x per jaar) waarvan de helft (€ 6,50) direct naar SV VOAB gaat. VOAB wil deze extra inkomsten voor 100% gebruiken voor de jeugd van VOAB en het 90 jarig jubileum.

Op zich is bovenstaande al reden genoeg om mee te gaan spelen maar wij als VOAB willen het toch ook in een leuk jasje steken. Joris Mathijsen (oud speler van SV VOAB) gaf meteen zijn medewerking om samen met hem op de tribune te komen om zo SV VOAB te steunen. Als je onderstaande stappen volgt kun je je foto uploaden en kom je visueel met Joris Mathijsen op de foto. Deze kun je ook nog delen op Facebook als je dat leuk vindt.

Stap 1: Meld je aan bij de Vriendenloterij

Klik op onderstaande link naar de pagina van SV VOAB en volg de stappen bij de vriendenloterij.

Website vriendenloterij.nl

Omzetten huidige loten
Speelt je al mee, dan kun je het huidige lot eenvoudig omzetten naar onze vereniging, dit kost je geen cent meer.

Eén telefoontje is genoeg
je belt naar de ledenservice van de Vrienden Loterij (0900 300 1400) en laat je lot(en) omzetten naar S.V. V.O.A.B = van onder af begonnen

Stap 2: Meld je aan bij de VOAB Vriendentribune en ga naast Joris Mathijsen op de tribune zitten

Vul je gegevens in en volg de stappen.
Zodra VOAB de bevestiging van de vriendenloterij krijgt wordt je aanmelding actief gezet en kun je jezelf naast Joris op de tribune plaatsen. Klik gewoon op je naam als die in de lijst staat. Wil je geen foto dan is dat geen enkel probleem. Je speelt dan gewoon mee en steunt onze club.

Extra: Voor degene die meespelen organiseert VOAB 1x per jaar een gezellige vriendenavond. Hoe die exact ingevuld gaat worden is nog niet bekend. Wat zeker is is dat je deze avond niet wilt missen! Dus meldt je snel aan en doe mee!

Wilt je een foto toevoegen? (optioneel) klik of sleep dan een foto in de cirkel.

* Verplicht veld

Uw aanvraag is verstuurd. We nemen uw aanmelding in behandeling.