Terug naar overzicht
Teamindelingen jeugd volgend seizoen 2024-2025
02-06-2024
Vereniging
Teamindelingen jeugd volgend seizoen 2024-2025
Teamindelingen jeugd seizoen 2024-2025

Beste spelers, ouders en verzorgers,

Volgens de uitgangspunten van het jeugdbeleidsplan zijn de teamsamenstellingen voor volgend seizoen gemaakt.

De selectieteams zijn samengesteld door de trainers van de betreffende teams. In de 2e teams binnen een leeftijdscategorie zijn allereerst spelers geplaatst die het 1e team net niet gehaald hebben en verder is er daar geselecteerd op basis van kwaliteit. Het 2e team is ingedeeld door de trainer van het 1e team in overleg met de desbetreffende leeftijdscoördinator. De overige teams (niet 1e en 2e) worden sec samengesteld door de desbetreffende leeftijdscoördinator. Bij VOAB is de jo10-1 het jongste selectieteam, bij jo7-8-9 en de gehele meiden afdeling kennen we geen selectieteams. De jo12 selectie gaat zoals al uitgelegd in een eerdere mail al spelen op groot veld en wordt de jo13-3. De jo12-1 is in het nieuwe seizoen dan ook geen selectieteam.

De teams zijn samengesteld op basis van kwaliteit, speler-volgsysteem, interne scouting en vooral eigen waarneming van de trainers. Bij de samenstelling van de niet-selectieteams speelt bovendien de sociale cohesie een belangrijke rol.

Er is geprobeerd iedereen zo in te delen, dat hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. Dit met als doel dat iedere jeugdspeler zich met plezier op zijn/haar eigen niveau kan blijven door ontwikkelen. Er wordt ieder jaar opnieuw gekeken naar de selectieteams en er is geen garantie dat je daar altijd in blijft spelen.

Wij beseffen goed dat het maken van keuzes altijd arbitrair is en soms tot teleurstellingen leidt. Het is bij voorbaat onmogelijk om het voor iedereen 100 % naar de zin te maken. Wij staan echter volledig achter de keuzes van de selectietrainers en coördinatoren en hopen dat iedereen vol energie en met veel plezier volgend seizoen in gaat.


Mochten er vragen zijn dan kunnen deze, vóór 8 juni a.s., gestuurd worden naar tcjeugd@voab.nl

Sportieve groeten,

TC en coördinatoren

Downloads