08-10
De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Verdedigingsfouten doen VOAB 1 de nek om
Verdedigingsfouten doen VOAB 1 de nek omGilze 1 won met 2 - 3Beter dan trainer Bjorn Boer kun je het verlies van VOAB niet samenvatten. In BD zei hij: “Een totaal onnodige nederlaag,
Voorzitter Arnoud Strijbis stopt er mee
Beste leden,Op donderdag 3 oktober jl. heb ik mijn medebestuursleden van SV VOAB tijdens de bestuursvergadering laten weten dat ik uiterlijk op 31 december 2024 stop als voorzitter.
VOAB 1 heeft off day in Udenhout
Het was een vreemde wedstrijd tegen rkvvSSS in Udenhout. Beide keepers speelden een hoofdrol door persoonlijke fouten. Het begon al in de 6de minuut toen na een vrije trap voor VOAB,
HOOFD SPONSOR
BUSINESS PARTNERS
SPONSOR VAN DE WEEK
Willem II komt naar V.O.A.B.
In de Herfstvakantie komt Willem II naar V.O.A.B. voor een 3-daags Willem II Voetbalkamp op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil
VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht
VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht met doelpunten en gemiste kansenDe wedstrijd was nog geen minuut oud toen VOAB scoorde na een blunder van de verdediging van de Oosterhoutse