17-06
Zaterdag 22 juni (10-12u): Inleveren wedstrijdshirts en trainingsmaterialen.

Sponsormogelijkheden SV VOAB

Samen Scoren met SV VOAB!

SV VOAB is een club met ambitie en een nuchtere kijk op gezond voetbalverstand, clubliefde en vele vrijwilligers. Deze gouden combinatie heeft de afgelopen jaren voor veel sportief en recreatief succes gezorgd. De club valt daarmee op en heeft in de voetballerij een goed imago. De club is nog steeds groeiende en wordt wekelijks door vele sporters en toeschouwers bezocht. En volop kansen in de vorm van sponsorpakketten voor u als sponsor.                                                                                     

Wij geven U graag een voorzet 'op maat' om Samen te SCOREN!
Wilt u Weten wat de mogelijkheden zijn neem dan gerust contact op met één van de volgende personen:

Leon van den Hout
Email: sponsorcommissie@voab.nl

------------------------------------------
Ad Mallens (oud voorzitter SV VOAB)
E-mail : voorzittervoab@live.nl
------------------------------------------
Sander Gimbrère
Email: vivelavida9@live.nl
------------------------------------------
Maarten Scholtze
Email: scholtze@wxs.nl
----------- - - ---------------------------
Sjak de Volder
Email: jcm.de.volder@foxi.nl
------------------------------------------  
Mark Hultermans 
Email: markhultermans@hotmail.com 
-------------------------------------------
Bert van der Velden
Email: bertvandervelden@ziggo.nl
-----------------------------------------

Wilt u meer Weten via de Mogelijkheden op de narrow casting Schermen bij SV VOAB in het clubhuis neem dan contact op met Sjak de Volder (06 23 80 46 95)


Beste Ouders, Leiders en Trainers 

Op de een of andere manier zijn jullie betrokken bij VOAB en velen van jullie tonen ook een enorme betrokkenheid. Dit waarderen wij zeer. Tonen van betrokkenheid gebeurt bijvoorbeeld door iets bij VOAB te doen. Ook door regelmatig kinderen te rijden naar uitwedstrijden of omdat je regelmatig of bijna altijd wedstrijden bezoekt van jouw kind(eren) van jouw team.

Een vorm van betrokkenheid die ook regelmatig voorkomt, is het willen sponsoren van een (jeugd) team d.m.v. het aanschaffen van voetbaltassen, trainingspakken, inloopshirts enz.

VOAB is de gulle gever daar zeer erkentelijk voor maar …. hier is een maar aan!

Het als privépersoon sponsoren van een (jeugd) team mag altijd onder voorwaarden DAT op het gesponsorde product (voetbaltas, trainingspak, inloopshirts enz ...) geen reclame-uiting wordt aangebracht.

Zodra er namelijk wel een (bedrijfs)naam op wordt afgedrukt, botst dit met de sponsoren die met VOAB een overeenkomst hebben afgesloten. Deze laatste categorie betalen namelijk een bepaald bedrag aan VOAB en in ruil daarvoor draagt VOAB de naam van de sponsor uit.

De bedragen die sponsoren van VOAB binnenbrengen, komen ten goede aan de Algemene Middelen van de vereniging.                 
Vanuit de Algemene Middelen worden alle onderdelen van VOAB weer voorzien van de - volgens een goedgekeurde begroting - benodigde gelden.

VOAB zou zonder deze sponsorgelden een groot deel van hun inkomsten moeten missen. In de laatste Algemene Ledenvergadering werd door de penningmeester via een grafiek getoond dat de sponsorinkomsten qua inkomsten op de 2e plaats komen. Op de 1e Plaats staan de contributie inkomsten.
Wilt u toch een team sponseren door bijvoorbeeld het geven van tassen, trainingspakken, inloopshirts enz. dan kan dat op twee manieren:

Manier 1: U schaft deze spullen aan en laat er geen reclametekst op drukken.
Manier 2: U schaft deze spullen aan en U laat er wel reclametekst op drukken.
Dat mag maar dan bent U also verplicht om lid te worden van het Jeugd Sponsor Plan (JSP). Mits u al sponsor bent bij VOAB, dan vervalt deze verplichting, u betaald dan immers al voor reclame.

De JSP-inkomsten worden gebruikt om extra zaken voor onze jeugdleden te kunnen organiseren. 

De kosten van dit lidmaatschap zijn € 150 ex BTW per jaar dat de trainingspakken e.d. gedragen worden.
U krijgt dan een schildje met uw bedrijfslogo op het bord trainingspakkensponsors op de muur van het clubgebouw bij de hoofdingang. Ook wordt u vermeld op de website voab.nl met een doorlink naar uw eigen website. En uw bedrijfslogo komt op 3 flatscreens in het clubhuis.

Wilt u gaan sponseren dan dient u eerst contact op te nemen met de sponsorcommissie@voab.nl of leonvdhout@ziggo.nl of 06-10763061 dit om wildgroei te vóórkomen.

Ook is het een verplichting dat de trainingspakken gekocht worden bij Wilkin Sports, deze heeft de kledinglijn van Robey, contact info@wilkinsports.nl  
Tel. 013-5400274
Bezoekadres Professor Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg (Stappegoor bij bioscoop)  

De opdruk moet bij voorkeur met witte letters zijn, geen initialen graag, zodat straks iedereen hetzelfde draagt, net als bij de shirts.
Dit bevordert de uniformiteit binnen SV VOAB van hoog tot laag. 

Mocht u vragen hebben dan zijn wij graag tot een gesprek bereid.

  
Bestuur SV VOAB 

Sponsors