VOAB 1 speelt nog net gelijk tegen Emplina 1
30-10-2023
Selectie

VOAB 1 houdt een mager puntje over aan slecht duel met Emplina 1

Aanvoerder Casper van Beers redde een punt voor zijn team en scoorde vlak voor tijd bijna de winnende treffer. Trainer Ivo van Moergestel sprak van een troosteloze middag. “Het was geen hoogstaand duel, van beide kanten niet, wij waren de meest slechte ploeg”, zei hij in BD.
Beide ploegen vielen over en weer aan, waarbij VOAB in de eerste helft licht overwicht had en Emplina in het tweede deel van de wedstrijd. Er waren opvallend weinig kansen te noteren. Casper zag zijn doelpoging na een kwartier spelen gepakt door keeper Tom Stupers. Kort daarop schoot de spits van Emplina net naast. Dat gold daarop ook voor een schot van de voet van Sam van der Weijden.
Guus Baart voorkwam vlak voor de rust een doelpunt door de bal koppend van de lijn te halen. Kansen en kansjes werden over en weer verijdeld.
Meteen na de rust weerhield keeper Tomas Roovers een doelpoging door Emplina met een knappe redding. De bezoekende ploeg kreeg wat meer overhand en drukte dat uit met een doelpunt uit een vrije trap, waarbij Tomas de laag ingeschoten bal wel keerde maar niet klemvast had, waarna aanvoerder Bas Mol de rebound binnenschoot (0 – 1).
VOAB ging op jacht naar een treffer en dat lukte vijf minuten voor tijd toen Casper de gelijkmaker binnenschoot na een goede aanval over rechts (1 – 1).
Casper schoot vlak  voor tijd bijna de winnende treffer binnen, zijn schot ging net naast.