VOAB1 krijgt in Oss 3 doelpunten om de oren
06-11-2023
Selectie

VOAB 1 had de bal maar sv Top 1 de doelpunten (3 - 0)

VOAB 1 kreeg in Oss drie doelpunten om de oren in een wedstrijd, die door de bezoekende ploeg werd gedomineerd, maar die vergat te scoren. De thuisploeg kreeg maar enkele kansen en was zeer effectief in de afronding. Het ging al na vijf minuten mis toen goalgetter Knud v.d. .Heuvel op links in de diepte werd aangespeeld. Knud liet zijn bewaker de kuiten zien en schoot de bal keihard in het doel van Tomas Roovers (1 – 0). Veertig minuten later kopte Mees Linders de 2 – 0 binnen.Tussendoor had VOAB overwicht op het veld maar kansen werden niet benut. Het overwicht werd ook uitgedrukt door de cornerverhouding ( 11 – 3).
In de zevende minuut scoorde Casper van Beers bijna, de keeper liet zijn schot los maar kon de bal nog net pakken. In de 13e minuut schoot de anders zo trefzekere aanvoerder uit een vrije trap net over. Vijf minuten later mikte hij net naast de goal van Top. Meerdere schoten van VOAB-spelers troffen geen doel.
Na de thee voltrok zich hetzelfde beeld. Harm Baart en Tom Spijkers waren er dicht bij maar scoorden niet. In de 72e minuut kreeg de thuisploeg een vrije trap in de schoot geworpen. Terwijl die in de aanval was rolde een tweede bal op het veld, die door een VOAB-speler via de wedstrijdbal werd weggeschopt. De vrije trap werd door de trefzekere Knud laag in de rechter benedenhoek binnen geschoten (3 – 0).
Ondanks de akelige regenbui, bleef VOAB drukken maar scoren lukte niet. Zelfs niet uit een strafschop in de blessuretijd. Casper zag zijn inzet gestopt.
Zaterdag ontmoet VOAB thuis sc ’t Zand. De derby begint om 19:00 uur.