Terug naar overzicht
Liv van Gool 1500e lid van VOAB
13-11-2023
Vereniging
Liv van Gool 1500e lid van VOAB

Liv van Gool 1500e lid van VOAB

Op zaterdag 11 november is Liv van Gool in het zonnetje gezet als 1500e lid van VOAB. Voorafgaand aan de wedstrijd van VOAB 1 tegen ’t Zand kreeg Liv uit handen van voorzitter Arnoud Strijbis een bal met handtekeningen van spelers en staf van het eerste elftal. Ook kreeg zij een aantal andere VOAB-cadeaus en een cadeaubon van onze sponsor Wilkin Sports. Vervolgens ging Liv met de wedstrijdbal, scheidsrechters en spelers mee het veld op. Het was aan Liv de eer

(foto Kees van Boxtel)

om de aftrap te nemen en de bal – na een prachtige combinatie met aanvoerder Casper van Beers – tegen de touwen te schieten achter de keeper van ’t Zand. Aan het einde van de wedstrijd bleek helaas dat Liv de enige VOAB-speler was die dat zaterdagavond lukte.

Liv is 9 jaar en speelt in de MO11-3. Ze is pas kortgeleden begonnen met voetbal, nadat ze eerst op turnen zat. Inmiddels heeft ze drie wedstrijden gespeeld in het oranje-blauwe VOAB-tenue. Ze vindt het hartstikke leuk en heeft het goed naar haar zin. Vooral ook omdat ze met vriendinnen speelt, die ook eerst op turnen zaten.

Dat Liv het 1500e lid is van VOAB is geen toeval. De vereniging blijft groeien en vooral ook bij de meisjes. Er zijn nu al drie teams van de MO11 en twee teams van de MO13, terwijl VOAB ook een MO15, MO17 en MO20 heeft. Op vrijdagavond spelen er ook nog eens twee teams van de dames 30+.