Terug naar overzicht
Casper van Beers 200e wedstrijd
28-01-2024
Selectie
Casper van Beers 200e wedstrijd

 

 

Casper van Beers 200e wedstrijd in V.O.A.B. 1 op 27 januari 2024

 

In het voorjaar van 2014 meldde zich bij het bestuur iemand met een eigen bedrijf, genaamd Email International, die wel hoofdsponsor van V.O.A.B. wilde worden. Op zich iets waar het bestuur altijd positief tegenover staat ware het niet dat deze persoon, wilde hij hoofdsponsor van V.O.A.B. worden, 1 absolute eis had, die het bestuur moest volgen.

Deze eis was dat hij een speler mee zou brengen die wij in het 1e elftal van V.O.A.B. moesten gaan indelen. Bijzonder, maar in dit geval, wel logisch want deze speler had bij Willem II in de jeugdopleiding gezeten.

Zijn naam, Casper van Beers, geboren op 15 april 1992 en toen dus 22 jaar oud. Casper is daardoor op 17 juni 2014 lid van onze club geworden en heeft zijn debuut onder hoofdtrainer Gerard van Gils gemaakt op 24 augustus 2014 in de bekerwedstrijd uit tegen Helvoirt. Zijn 1e doelpunt dat Casper voor V.O.A.B. maakte was op 7 september 2014 in de competitiewedstrijd tegen Unitas.  

In 9 seizoenen heeft Casper vandaag zijn 200e  wedstrijd in V.O.A.B. 1 gespeeld wat er nog 20 meer had kunnen zijn als er in het Corona-seizoen 2020-2021 niet slechts 7 wedstrijden waren gespeeld. In de 200 wedstrijden heeft Casper 90 doelpunten gemaakt en is op 2 seizoenen na, waar Stijn van Laarhoven net iets meer scoorde, al die jaren topscorer geweest. En scoren doet Casper altijd met zijn linkerbeen, waardoor de keeper van de tegenpartij zijn verdedigers, als Casper de bal heeft, altijd waarschuwt met de roep “ Links-Links”.

Uit het vorenstaande is wel duidelijk dat Casper altijd in de voorhoede heeft gespeeld en daardoor naast de vele doelpunten ook veel assists heeft gegeven. In de spits, linksbuiten of rechtsbuiten maakte hem niet uit, want Casper was altijd belangrijk en wordt daardoor door iedereen goed gewaardeerd. Soms hoorde je langs de lijn als minpunt soms het aantal gele kaarten dat Casper van de leiding kreeg, maar ook die waren in het belang van het team net als alle andere zaken die Casper voor het team en de club doet.

Casper heeft inmiddels de leeftijd van 31 jaar bereikt een leeftijd waarop spelers wel eens gaan stoppen, maar wij hopen dat Casper zijn afscheid binnen de selectie nog een jaar of 4 gaat uitstellen.

 Casper bedankt voor jouw inzet voor de club.

Op de foto staan: Jan Verhoeven, teammanager, Peter Uijens, dataverzamelaar, Casper en Arnoud Strijbis, voozitter. OP de voorgrond: supersupporter Kim van de Lisdonk