29-04
Tot nader order het kunstgras NIET gebruiken.
Terug naar overzicht
Bjorn Boer trainer VOAB 1
22-02-2024
Vereniging
Bjorn Boer trainer VOAB 1

Bjorn Boer is voor de rest van het seizoen aangesteld als trainer-coach van VOAB 1. De 27-jarige Boer was trainer van het hoogste jeugdteam (JO 19-1) en zal per direct aan de slag gaan als trainer van het eerste. Tim Bouterse blijft assistent-trainer bij het eerste elftal.

 


Bjorn Boer:

“Ik ben heel erg trots en dankbaar voor het feit dat VOAB mij de kans biedt om dit seizoen af te maken als hoofdtrainer van VOAB 1. Ik kijk ernaar uit om snel met de groep aan de slag te gaan en er alles aan te doen om VOAB te behouden voor de 1e klasse.”

 


Voorzitter Arnoud Strijbis:
“Na het plotselinge vertrek van Ivo van Moergestel was het zaak om snel te handelen. Als club zijn we blij en trots dat we binnen VOAB hebben kunnen zorgen voor een gedragen oplossing. Spelers, technische staf, technische commissie hebben gezamenlijk snel gehandeld in lijn met het beleidsplan van VOAB, waarin staat dat wij zelf trainers willen opleiden. Wij zien Bjorn als een trainer met ambitie en iemand met wie wij als VOAB de toekomst in kunnen. Wij wensen Bjorn veel succes als coach van het eerste elftal.”