Terug naar overzicht
Bezoek Meadow Sports aan V.O.A.B.
26-02-2024
Onderbouw
Bezoek Meadow Sports aan V.O.A.B.

In het seizoen 1975/1976 zijn de eerste contacten door de jeugdcommissie van V.O.A.B. gelegd met Meadow Sports. Daarna hebben er jarenlange uitwisselingen plaats gevonden tussen teams van beide clubs.

Diverse seniorenleden van V.O.A.B. zullen hier vast nog mooie herinneringen aan hebben.
Helaas is het contact later op een lager pitje komen te staan.

Mede doordat de Joris Mathijsen Cup al diverse jaren een internationaal tintje heeft, is het idee ontstaan om de contacten met Meadow Sports weer aan te halen.

Het afgelopen weekend heeft V.O.A.B. bezoek gehad van Meadow Sports. Mike Waters (penningmeester), Craig Kurn (toernooi organisator) en Danny Coss (jeugdcoördinator) hebben een weekend opgetrokken met Peter de Keizer en Marc de Brouwer. Ook hebben ze met diverse bestuursleden gesproken.

Meadow Sports kijkt er naar uit om op zondag 19 mei met een jeugdelftal naar V.O.A.B. te komen om deel te nemen aan de 9e editie van de Joris Mathijsen Cup.
Achter schermen zullen Meadow Sports en V.O.A.B. contacten blijven onderhouden wat we de in toekomst kunnen betekenen qua uitwisselingen van jeugdteams. Helaas zitten de jeugdtoernooien bij Meadow Sports dit jaar tot de leeftijden van de Onder 15 al vol.

 (foto Kees van Boxtel)