Terug naar overzicht
VOAB sluit nieuwe drankovereenkomst af
07-03-2024
Vereniging
VOAB sluit nieuwe drankovereenkomst af

In de uiterst actieve sponsorcommissie is er een doelstelling afgesproken om samen te werken met de sponsors/ondersteuners van de vereniging. Dit heeft de afgelopen tijd ertoe geleid dat de koppen bij elkaar werden gestoken met de uitbaters van Café D’n Brands uit Goirle en de Commanderie en Café Kerkzicht uit Riel. De volumes van de drankafnames werden samen bij die van VOAB opgeteld en daarmee werd de boer op gegaan. Dit heeft geresulteerd in een overeenkomst met Heineken Nederland.

 

Vanaf 1 april 2024 zullen bij VOAB twee merken van Heineken Nederland, namelijk Amstelbier en Brandbier, op de tap komen. Verder zullen er voortaan de frisdranken van Vrumona (Pepsi, Sisi, 7Up, Sourcy en Royal Club) te verkrijgen zijn. Tevens komen de speciale bieren van Heineken, zoals Heineken Silver, nu ook beschikbaar in het clubhuis van VOAB

 

Tijdens een gezellig samenzijn, bij café d’n Brands, met leden van het bestuur, leden van de sponsorcommissie, de horecaondernemers, een vertegenwoordiger van Heineken Nederland en een vertegenwoordiger van Vrumona werden de contracten getekend. Voor een periode van vijf jaren werd de overeenkomst afgesloten. Na afloop werd er nog een lekker glas bier op gedronken.

 

VOAB hoopt op een prettige en constructieve samenwerking met Heineken Nederland, Vrumona en de Goirlese en Rielse horecaondernemers in de komende jaren.

Op de foto vlnr:

Toon Sommedijk (Heineken), Marc de Brouwer, Aart Santegoets, Johan Brands (Café d'n Brands), Gijs van Son (Vrumona), Arnoud Strijbis,   

Franco Lemans (Café Kerkzicht), Ad Mallens, Janot Embregts en Sjef van Roesel (Commanderie).