Pak slaag van Emplina voor VOAB (7-0)
18-03-2024
Selectie

VOAB 1 krijgt met 7 - 0 zwaar klop van Emplina 1

De zware nederlaag kwam  hard aan in het VOAB-kamp. Trainer Bjorn Boer noemde de uitslag in BD schandalig die we snel moeten vergeten. Al na 5 minuten was het raak voor de thuisclub toen Martie Aarts profiteerde van een verdedigingsfout in de VOAB-defensie(1 – 0). Aanvankelijk leek VOAB aardig in de wedstrijd te komen want er kwamen zowaar enkele kansjes. Maar na een half uur viel de 2 – 0 en daarna was het gedaan. “We hebben te weinig energie en te weinig beleving in de wedstrijd gestopt”, zei de trainer tegen BD.
Voor de rust liep de score op tot 5 – 0 en na de thee werd het na een uur spelen 6 -0 en 7 – 0.
Een pluspunt was de rentree van Sam van der Weijden die na lang blessureleed verdienstelijk inviel.
Bjorn Boer vond het zelfvertrouwen erg laag, we durfden geen risico te nemen liet hij in BD weten.
VOAB wacht nog een lastige periode waarin gestreden moet worden voor klassebehoud. Dan is het wel zaak om minder doelpunten tegen te krijgen.