Terug naar overzicht
VOAB 1 mist te veel kansen tegen TSC1
27-04-2024
Selectie
VOAB 1 mist te veel kansen tegen TSC1

VOAB 1 mist de kansen, waar TSC 1 er twee benutte (0 – 2)

 

 

De wedstrijd speelde zich af op het terrein van de sv Reeshof vanwege de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld bij VOAB. De twee teams waren aan elkaar gewaagd waarbij er over en weer kansen te noteren waren. VOAB miste de kansen, terwijl TSC er twee benutte en met de hoofdprijs naar Oosterhout trok. Het wordt nu erg moeilijk voor VOAB om in de 1e klasse te blijven met nog drie wedstrijden te gaan.

Na een klein half uur scoorde Bart Dirven uit een voorzet vanaf links na een snelle uitbraak van TSC ( 0 - 1). VOAB had in het eerste kwartier een tweetal kansen gemist. Zo ging de wedstrijd met aanvallen op en neer zonder eindresultaat.

In de tweede helft zagen we het zelfde beeld waarin VOAB meer kansen kreeg maar het wilde niet lukken de bal achter keeper Sjak Blokdijk te krijgen, die een aantal keren spectaculair redde.

De wedstrijd ging na klein uur op slot toen Jeroen Ooms met een vernietigend schot de bal vanaf de zestien over en achter Tomas Roovers binnen pegelde (0 – 2).
In de resterende tijd kon VOAB geen vuist meer maken.

Er zijn nog drie wedstrijden in de reguliere competitie te gaan, tegen WNC en Almkerk op zaterdag en de laatste thuiswedstrijd op 25 mei tegen Sparta ’25.
De ploegen die de laatste twee plaatsen bezetten degraderen rechtstreeks. De plaatsen 9 t/m 11 spelen nacompetitie. VOAB moet boven TOP zien te eindigen om nacompetitie te kunnen spelen.