08-10
De Grote Club Actie boekjes moeten uiterlijk zaterdag 2 november ingeleverd worden om ze te kunnen verwerken. Eerder inleveren kan op 26 oktober (12:00-18:00u) in de bestuurskamer. Lege boekje hoeven niet ingeleverd te worden.
Verdedigingsfouten doen VOAB 1 de nek om
Verdedigingsfouten doen VOAB 1 de nek omGilze 1 won met 2 - 3Beter dan trainer Bjorn Boer kun je het verlies van VOAB niet samenvatten. In BD zei hij: “Een totaal onnodige nederlaag,
VOAB 1 heeft off day in Udenhout
Het was een vreemde wedstrijd tegen rkvvSSS in Udenhout. Beide keepers speelden een hoofdrol door persoonlijke fouten. Het begon al in de 6de minuut toen na een vrije trap voor VOAB,
VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht
VOAB 1 en TSC 1 houden elkaar in evenwicht met doelpunten en gemiste kansenDe wedstrijd was nog geen minuut oud toen VOAB scoorde na een blunder van de verdediging van de Oosterhoutse
HOOFD SPONSOR
BUSINESS PARTNERS
SPONSOR VAN DE WEEK
VOAB 1 verslaat GSBW 1 met 0 - 4
Sportief duel eindigt in 0 - 4Derby GSBW 1 - VOAB 1 overtuigend gewonnen door VOABDoor promotie van GSBW en degradatie van VOAB komen beide Goirlese teams uit in de 2e Klasse
Doelpuntenfestijn VOAB 1 tegen Bladella
Doelpuntrijke opening nieuw seizoen voor VOAB 1 (4 – 3)De wedstrijd tegen Bladella 1 had een verrassende opening want na 35 seconden prikte Huib Liebregts de 0 – 1 binnen.
VOAB 1 verliest van Nivo-Sparta en is uitgebekerd
VOAB 1 ligt uit de beker door één doelpunt verschil met Theole 1Het was een pijnlijke nederlaag in Zaltbommel. Nivo-Sparta walste met 5 – 1 over de bezoekende formatie uit Goirle