Bij zijn is meemaken!!

Vrijdag 17 januari is nog ver weg, maar de voorbereidingen voor een nieuwe, spetterende voetbalquiz zijn alweer in volle gang.
Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals ‘dodelijke duo’s’, ‘de 3e man zoeken’, de piramideronde en ‘verdwaald’. Klassiekers als de tafelronde, club X , ‘alles of niets’ en de top 20 zijn gebleven.

Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4 – tallen. Stoot de winnaars van vorig jaar van hun troon en  geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen.

Hier vast wat vragen om warm te draaien:
* Welke voormalige speler van Parma en Newcastle United handelt tegenwoordig in condooms?
* Wie is topscorer aller tijden van PSG?
* Welke Nederlanders spelen dit seizoen bij Bologna?
* Voor welke clubs speelde de ‘schoonvader’ van Matthijs de Ligt betaald voetbal? 

De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt kwamen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar quiz@voab.nl en minimaal één persoon moet binding hebben met VOAB (speler, leider, trainer, ouder etc)
We beginnen om 19.00 met de eerste vraag, inloop vanaf 18.30. Inschrijfgeld bedraagt € 20, - per team.

Graag vooraf voldoen op rekeningnummer: NL71RABO1168202175 ten name van VOAB o.v.v. VOAB quiz 2020 en dan jullie teamnaam.

Sportieve groet van uw quizmaster en tot 17 januari,
Niels Fouchier