Schrijf je nu in voor de Trainings 2-daagse VOAB


Alle jeugdleden geboren van 1 januari 2008 tot en met 31 december 2014 kunnen zich voor de Trainings 2-daagse VOAB inschrijven!  Deelname aan deze editie is alleen mogelijk voor VOAB jeugdleden.
In de herfstvakantie organiseren we voor het eerst deze Trainings 2-daagse, het lijkt iets op de voetbaldagen maar heeft qua invulling wel een andere opzet.

Programma
Tijdens de Trainings 2-daagse krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van twee dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 15.00 uur en is zonder overnachting maar met lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers. Deze editie is zonder tenue!

Locatie, data & kosten
De Trainings 2-daagse worden op maandag 25 en dinsdag 26 oktober gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB).
Het deelnamebedrag voor de editie 2021 bedraagt € 60,- en dit wordt per automatisch incasso geïnd.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar voetbaldagen@voab.nl met daarin vermeld de naam v/d deelnemer, contactgegevens (mobiele nummer, emailadres), je geboortedatum en verder eventuele opmerkingen m.b.t. eten/allergieën etc.
Ter bevestiging van de deelname krijgt u ten allen tijden een mail.