Het voetbalseizoen is nagenoeg ten einde. Komende zaterdag is er nog het prestigieuze Joris Mathijsen Cuptoernooi. 

Afgelopen weekend werd bekend dat Martin van Geel de nieuwe algemeen directeur wordt van Willem II. Hij als oud-VOAB speler gaat samen met een andere oud-speler van onze club, Joris Mathijsen, de directie van de betaald voetbalorganisatie Willem II vormen. Heel bijzonder dat twee oud-Goirlenaren van VOAB samen aan het roer staan van Willem II. Ik wens ze allebei heel veel succes. We zien trouwens beide heren op donderdag 15 augustus in het voetbalcafé onder leiding van Hélène Hendriks, als een van de vele jubileumactiviteiten van ons 90-jarig bestaan. Op onze website staat de uitgebreide activiteitenkalender.

Aan het einde van een voetbalseizoen, kunnen we met een voldaan gevoel  terugkijken. Speciaal naar VOAB JO17-1, dat kampioen werd en naar de 4e divisie promoveert. Niet alle verwachtingen kwamen uit maar ik zeg niets teveel als ik constateer dat we een sportief geslaagd seizoen achter de rug hebben. Dat hebben we te danken aan de vele enthousiaste vrijwilligers die onze vereniging telt.
Een bijzonder woord van dank gaat uit naar onze trouwe sponsors, die het voetballen van onze vereniging mede mogelijk maken. We zullen ze binnenkort weer in het zonnetje zetten tijdens de sponsoravond op 14 augustus 2019.

Ik wens alle leden, ouders van leden en de sponsoren een prettige vakantie. Graag tot het volgend seizoen met als hoogtepunt ons 90-jarig jubileum.     

Ad Mallens